Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:05 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Hârșova a rupt mâna unui polițist local, după ce a fost amendat, pentru organizarea unei petreceri. A luat cu executare

ro

29 Apr, 2022 00:00 6575 Marime text
 
  • Persoana vătămată a fost transportat la Spitalul orășenesc Hârșova, secția UPU, unde în urma investigațiilor medicale de specialitate acordate de către medicul de gardă, i s-a stabilit diagnosticul de „fractură antebraș stâng în observație și traumatism latero-toracic drept produse prin agresiune“.
 
 
Un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, a fost condamnat definitiv după ce i-a rupt o mână unui polițist local din cadrul Poliției orașului Hârșova. Se pare că inculpatul l-a bătut pe polițistul local pe motiv că acesta îi aplicase o amendă pentru organizarea unei petreceri.
 
Decizia de condamnare este definitivă și a fost luată ieri, 28 aprilie 2022, de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
S-a reținut în fapt în rechizitoriu următoarele:
 
La data de 18.07.2021 lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Hărșova și un lucrător din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în jurul orelor 07.49, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către persoana vătămată (...), polițist local în cadrul Poliției orașului Hârșova cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către inculpatul (...).
 
Ca urmare a sesizării lucrătorii de politie s-au deplasat la fața locului fiind identificat persoana vătămată (...), care se afla în ambulanța sosită pentru al transporta la o unitate spitalicească.
 
Persoana vătămată (...) a declarat lucrătorilor de poliție că se deplasa de la domiciliu oraș Hârșova, către un magazin pentru a face cumpărături.
 
La un moment dat, a observat că din spatele sau se deplasa un autoturism de culoare neagră, care s-a oprit în dreptul acestuia, iar din acesta a coborat inculpatul (...), în varsta de 28 de ani, din orașul Hârșova, care a început să- i aplice lovituri cu picioarele persoanei vătămate (...).
 

Persoana vătămată a mai declarat lucrătorilor de poliție că după ce i-au fost aplicate câteva lovituri în zona membrelor superioare, membrelor inferioare și spatelui, acesta a căzut la pământ.
 
Ulterior, inculpatul (...) a părărsit locul faptei cu autoturismul marca Audi, de culoare neagră.
 
Persoana vătămată a fost transportat la Spitalul orășenesc Hârșova, secția UPU, unde în urma investigațiilor medicale de specialitate acordate de către medicul de gardă, i s-a stabilit diagnosticul de „fractură antebraț stâng în observație și traumatism latero-toracic drept produse prin agresiune“.
 
Ulterior, persoana vătămată după examinarea medicală a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Juedețean Constanța pentru investigații mai amănunțite.
 
Sursa text: rolii.ro
 
În primă instanță, Judecătoria Hârșova a decis condamnarea inculpatului la trei ani şi șase luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru ultraj.
 
Decizia Judecătoriei Hârșova a fost contestată de inculpat la Curtea de Apel Constanța, instanță care ieri, 28 aprilie 2022, a respins acțiunea inculpațului, menținând hotărârea primei instanțe.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Doi polițiști locali din județul Constanța, trimiși în judecată pentru că ar fi bătut un cetățean, în timp ce îl conduceau la sediul Poliței
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii