Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un judecător din Constanța, respins la înscriere! Începe examenul de promovare

ro

17 Feb, 2022 00:00 3874 Marime text
  • Împotriva deciziei privind respingerea candidaturii la examen se poate face contestație.
  • Listele cu tabelul final privind candidatura magistraților să fie publicate la începutul lunii martie 2022.
  • A fost respinsă candidatura magistratului Adriana Ioana Sincu-Badea, din cadrul Tribunalului Constanța, înscrisă pentru obținerea gradului de curte de apel.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu judecătorii care s-au înscris la examenul de promovare pe loc în funcțiile de execuție.
 
Potrivit datelor oficiale, un singur magistrat din cadrul instanțelor arondate Curții de Apel Constanța a fost respins la înscriere, candidatura sa nefiind admisă de comisia de verificare pe motiv că nu ar fi fost îndeplinită condiția privind vechimea necesară.
 
Împotriva deciziei privind respingerea candidaturii la examen se poate face contestație, urmând ca listele cu tabelul final privind candidatura magistraților să fie publicate la începutul lunii martie 2022.
 
Conform sursei citate, a fost respinsă candidatura magistratului Adriana Ioana Sincu-Badea, din cadrul Tribunalului Constanța, înscrisă pentru obținerea gradului de curte de apel.
 
Magistratul poate face contestație împotriva acestei decizii.
 
Numele celor admiși
 
Conform CSM, magistrații din instanțele arondate Curții de Apel Constanța care s-au înscris la examenul de promovare sunt, în total, 33.
 
Astfel, de la Tribunalul Constanța s-au înscris pentru obținerea gradului de curte de apel judecătorii Corina Suzana Artene, Daniela Georgeta Bogdan, Claudia Ionela Bojin, Leonard Iustin Bourceanu, Aurora Coadă, Delia Gherasim, Alina Elena Marin, Iuliana Loredana Mesrobian, Melentina Nicoleta Mirică, Gabriel Mustață, Adrian Neagum Iulia Laura Opariuc Dan, Anca Ramona Pârlățeanu, Crina Mihaela Popescu și Aida Iolanda Slate.
 
Toate aceste candidaturi au fost admise.
 
De la Tribunalul Tulcea s-au înscris pentru obținerea gradului de curte de apel judecătorii Carmen Daniela Andrei, Iordan Andrei, Simona Gheorghe, Cătălin Marian Matei și Mădălina Lelia Șurculescu.
 
În continuare, de la Judecătoria Constanța, pentru a obține gradul de tribunal, s-au înscris la examen judecătorii Roxana Elena Doicescu, Mara Isabella Nemeth, Andreea Octavia Panait, Laura Ioana Pecheanu, Oana Mihaela Sorescu și Mihaela Ionela Stanciu.
 
De la Judecătoria Mangalia s-au înscris la examenul de promovare magistrații Carmen Claudia Berevoescu și Anton Cristian David, ambii pentru obținerea gradului de curte de apel.
 
De la Judecătoria Medgidia s-au înscris magistrații Marius Cătălin Croitoru (pentru gradul de tribunal) și Liliana Aurelia Potîrcă (pentru gradul de curte de apel).
 
De la Judecătoria Tulcea s-au înscris judecătorii Teodor Borisov (gradul de curte de apel) și Camelia Daniela Stan (grad de tribunal).
 
Potrivit calendarului de desfășurare a concursului, probele scrise vor fi susținute în data de 13 martie 2022, iar rezultatele finale ale examenului de promovare vor fi publicate în jurul date de 8 aprilie 2022, după soluționarea tuturor contestațiilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Numele celor admiși
Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii