Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numele celor admiși Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

ro

16 Feb, 2022 00:00 4922 Marime text
  • Este vorba despre examenul pentru sesiunea 2021 – 2022, CSM publicând recent lista finală cu numele judecătorilor și procurorilor stagiari a căror candidatură a fost admisă.
  • Din judecătorii și parchetele judecătoriilor arondate Curții de Apel Constanța și, respectiv, Parchetului Curții de Apel Constanța sunt opt judecători și zece procurori ce vor participa la examen.
  • Tabelul de clasificare a candidaților, în urma centralizării rezultatelor finale la examen, va fi publicat la începutul lunii aprilie.
 
Emoții mari în magistratura din Constanța, după ce Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu numele judecătorilor și ale procurorilor stagiari a căror candidatură a fost admisă la examenul de capacitate!
 
Este vorba despre examenul pentru sesiunea 2021 – 2022, CSM publicând recent lista finală cu numele judecătorilor și procurorilor stagiari a căror candidatură a fost admisă.
 
La finele acestei luni, magistrații stagiari vor susține testarea scrisă din cadrul examenului, urmând ca, la finalul lunii martie, să susțină și testarea orală.
 
Candidaturi admise
 
Potrivit listelor oficiale puse la dispoziție de CSM, sunt opt judecători din cadrul judecătoriilor arondate Curții de Apel Constanța care vor susține examenul în cadrul acestei sesiuni de examinare, fiindu-le admisă candidatura.
 
Aceștia sunt Beatrice Maria Bîțic, din cadrul Judecătoriei Medgidia, Florin Cosmin Bobei, Oana Buhuță, George Cristian Ioan, Ruxandra Maria Popuțoaia, tot de la Judecătoria Constanța și Elena Corina Vîlcu, toți din cadrul Judecătoriei Constanța, dar și Petria-Gabriela Sava și Mihai Sprînceană, din cadrul Judecătoriei Tulcea.
 
La rândul lor, sunt zece procurori stagiari din parchetele de pe raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța ce vor susține examenul, în urma admiterii candidaturii de către CSM.
 
Aceștia sunt Daiana Banc, Monica Maria Barde, Angela Hanga Fărcaș, Ana Eliza Raicovescu, Bogdan Florin Rus, Marian Cristian Scarlat și Mihaela Soare, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Lucian Belecciu și Maria Sânziana Boroseanu, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, dar și Elena Mihaela Talpoși, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin.
 
Potrivit calendarului desfășurării examenului, susținerea probelor scrise va avea loc la sfârșitul lunii februarie, iar probele orale vor fi susținute la sfârșitul lunii martie.
 
Tabelul de clasificare a candidaților, în urma centralizării rezultatelor finale la examen, va fi publicat la începutul lunii aprilie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Au fost stabilite completurile de judecători de la Tribunalul Constanța pentru anul 2022
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii