Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil a fost lovit cu pumnul în gură de agentul de pază al unui supermarket din Constanţa. Prima condamnare

ro

14 Jan, 2019 00:00 2567 Marime text
Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea unui agent de pază din cadrul unui supermarket din Constanţa la un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, la jumătatea anului 2015, într-o seară, agentul de pază din cadrul unui supermarket din Constanţa a lovit cu pumnul în zona feţei un copil, acesta având nevoie de aproximativ 15 zile de îngrijiri medicale.
 
Inculpatul a recunoscut săvârşirea infracţiunii şi a beneficiat de reducerea pedepsei cu o treime, conform articolului 396 alin.(10) din Codul de procedură penală.
 
În luna noiembrie 2018, Judecătoria Constanţa, în raport de solicitarea inculpatului de a fi judecat conform procedurii simplificate, a decis condamnarea acestuia la un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Mai mult, inculpatul a fost obligat să achite către partea civilă suma de 20.000 lei cu titlu de daune morale.  
 
Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii