Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:54 31 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța se va pronunța în chestiunea panotajului din municipiu. Seaview Media SRL a dat în judecată primăria Constanța și pe Chițac

ro

18 Jan, 2021 00:00 2410 Marime text
  • SC Seaview Media SRL cheamă în judecată municipiul Constanța și pe edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac
  • Dosarul 291/118/2021 a fost înregistrat pe rolul secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanța
  • Obiectul chemării în judecată este suspendare executare act administrativ – dispoziția nr. 5300/23.12.2020 - decizia de desființare a panourilor publicitare, în termen de 48 de ore
  • Administratorul societății nu a dorit să comenteze acțiunea în instanță


SC Seaview Media SRL cheamă în judecată municipiul Constanța și pe edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac.
Dosarul 291/118/2021 a fost înregistrat pe rolul secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanța.
Obiectul chemării în judecată este suspendare executare act administrative – dispoziția nr. 5300/23.12.2020.
Deocamdată, magistrații de la Tribunalul Constanța nu au stabilit niciun termen în procesul prin care, SC Seaview Media SRL contestă decizia de desființare a panourilor publicitare, în termen de 48 de ore.
Contractul de publicitate început acum 15 ani s-a terminat în 02.07.2019.

Din acel moment, pe măsură ce obținea autorizații de desființare a construcțiilor, Seaview Media trebuia să-și ridice toate panourile publicitare.

Reprezentantul SC Seaview Media SRL, Ionuț Barbu, administratorul societății nu a dorit să comenteze acțiunea din instanță.

O parte dintre panouri, mai exact 150 din cele aproape 600 ar fi fost demolate în ultimul an și jumătate, potrivit Seaview Media SRL.

După emiterea dispoziției, primarul Chițac, afirma într-o postare, pe pagina sa de facebook, că “după 18 luni, toate cele 500 de panouri se află... exact în același loc”.

În plus, Chițac mai susține faptul că “150 de panouri nu au avut niciodată autorizație de construire, iar în primărie se știa asta și că
în această perioadă, municipalitatea a încasat numai 155 lei de panou pe lună în timp ce la Cluj Napoca prețul e de 155 lei pe m2 într-o singură zi”.

Reamintim că pe 01.02.2021, Primăria Constanța va pune în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afișaj și reclamă, care apoi va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal iar ulterior, se va organiza și o licitație.


Seaview Media SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2000, firma are sediul în municipiul Constanţa, strada Maior Gheorghe Şonţu. Capitalul social subscris de 1022400 lei, integral vărsat, este compus din 102.240 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Neagoe Geraldina Elena, cu 0.9996% din capitalul social, Stăncescu Carmen-Antoanela, cu 0.9996% din capitalul social, şi Barbu Sorin Ionuţ, cu
98.0008% din capitalul social. Administratorul societăţii care se ocupă de activităţi ale agenţiilor de publicitate este Barbu Sorin Ionuţ.


Citeşte şi:

Constanța. A început demontarea panourilor publicitare din municipiu
 
Seaview Media desființează mai multe panouri publicitare amplasate în municipiul Constanța

Au fost emise certificatele de urbanism Seaview Media începe degajarea domeniului public de panouri publicitare și mesh-uri

Contractul de panotaj din municipiul Constanța s-a încheiat. Prietenul lui Mazăre, nevoit să-și desființeze cele 647 de panouri publicitare (galerie foto)
 
Acţiunea prefectului, respinsă ca tardivă PUZ-ul firmei Seaview Media SRL pentru extinderea investiţiei de pe bulevardul Mamaia rămâne în picioare (document)

Rămâne cum au stabilit, acţiunea prefecturii e tardivă PUZ-ul Seaview Media, undă verde în justiţie pentru extindere

Seaview Media SRL, deţinută de Ionuţ Barbu şi Elan Schwartzenberg, va ridica un bloc de zece etaje pe bulevardul Tomis (document)

Firma lui Ionuţ Barbu şi a familiei Schwartzenberg vrea PUZ pentru un loc pe bulevardul Tomis

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii