Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:31 23 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transferul judecătoarei Raluca Ceaușu, pus în discuție la CSM

ro

18 Nov, 2019 00:00 921 Marime text

Reprezentanții Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii vor lua în discuție în următoarea ședință cererea de transfer formulată de judecătoarea Raluca Georgeta Ceaușu. Magistratul a solicitat să îi fie aprobat transferul de la Judecătoria Constanța la Curtea de Apel Constanța, instanță în cadrul căreia oricum își desfășoară activitatea de la finalul lunii august.

Fost procuror general delegat al Constanței, Raluca Ceaușu a schimbat roba de anchetator pe cea de judecător în vara acestui an, obținând inițial încadrarea la Judecătoria Constanța. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis delegarea fostului procuror general al Parchetului Curții de Apel Constanța pe un post din cadrul Secției penale a Curții de Apel Constanța. În prezent, judecătoarea își desfășoară activitatea în cadrul acestei secții, fiind delegată începând cu data de 26 august 2019.

În ședința Secției pentru judecători a CSM se va pune în discuție atât transferul judecătoarei Raluca Ceaușu, cât și cererile formulate de magistrații Adriana Mihaela Vasile și Iuliana Loredana Mesrobian, din cadrul Judecătoriei Constanța, de a li se aproba transferul în cadrul Tribunalului Constanța.


Citește și:

Schimb de robe
Magistratul Raluca Georgeta Ceauşu, delegată judecător al Curţii de Apel Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii