Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimb de robe Magistratul Raluca Georgeta Ceauşu, delegată judecător al Curţii de Apel Constanţa

ro

01 Oct, 2019 00:00 3839 Marime text
Fost procuror general delegat al Constanţei, în 2016, magistratul Raluca Georgeta Ceauşu a devenit recent judecător al Curţii de Apel Constanţa. În această vară, procurorul Raluca Georgeta Ceauşu a dat roba de acuzator pe cea de judecător, cererea fiindu-i aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii şi înaintată către preşedintele României, pentru numirea în funcţie.
Astfel, magistratul a fost numit judecător, urmând să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Judecătoriei Constanţa, însă păstrându-şi gradul de curte de apel. Între timp, proaspăta judecătoare a obţinut de la CSM delegarea pe o funcţie din cadrul Curţii de Apel Constanţa, aşa încât, la momentul de faţă, aceasta face parte din Secţia penală a instanţei.
 
Colegiul de Conducere din cadrul Curţii de Apel Constanţa a decis recent reorganizarea unor completuri şi înfiinţarea unora noi pentru a include în componenţa acestora pe fostul procuror general al Constanţei.
 
Amintim faptul că, în cursul anului 2016, procurorul de la acea dată Raluca Georgeta Ceauşu a fost delegată pe funcţia de procuror general al Parchetului Curţii de Apel Constanţa, până la ocuparea funcţiei prin concurs.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii