Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Stai, că trag!“ Vă aduceţi aminte de poliţistul din Tulcea lovit în misiune? Agresorul, pus în libertate (video)

ro

29 Jan, 2018 00:00 10687 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru ultraj, bărbatul care, la începutul lunii decembrie 2017, a lovit cu palma un poliţist, în timp ce acesta din urmă încerca să bage în maşina de serviciu un cetăţean, ar putea fi pus în libertate.
 
Şi asta pentru că Judecătoria Tulcea, instanţă învestită cu soluţionarea cauzei, a admis cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulate de inculpat şi a dispus plasarea acestuia în stare de arest la domiciliu.
 
„Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără permisiunea judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei, dar şi obligaţia de a se prezenta în faţa judecătorului de cameră preliminară ori a instanţei de judecată ori de cate ori este chemat, precum şi obligaţia de a nu comunica cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acestuia ori cu martorii (…). Atrage atenţia inculpatului că nerespectarea cu rea-credinţă a obligaţiilor mai sus menţionate poate conduce la înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Tulcea.

Citeşte şi:

„Doamna Carmen Dan, coborâţi în stradă!
Priviţi realitatea!“ O ţară întreagă îl apără pe poliţistul din Tulcea. Mii de mesaje de susţinere. Şefii din MAI, criticaţi (video)


UPDATE. Imaginile care au împărţit România în două tabere! Totul se întâmplă la Tulcea.
Un poliţist lovit cu palma a scos arma din dotare. „Stai, că trag!“ (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii