Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:55 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţie incredibilă! RAEDPP Constanţa a obţinut evacuarea Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România

ro

28 Dec, 2017 19:23 2351 Marime text
Asociaţia Naţională a Surzilor din România – Filiala Constanţa riscă să fie evacuată din imobilul situat în Constanţa, strada Griviţei.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, Judecătoria Constanţa a admis în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat“ (RAEDPP) Constanța, în contradictoriu cu pârâta Asociaţia Naţională a Surzilor din România – Filiala Constanţa.
 
Pe cale de consecinţă, Asociaţia a fost obligată la plata către RAEDPP Constanţa a sumei de „1373,12 euro, la care se adaugă TVA, reprezentând contravaloarea chiriei pentru perioada 01.05.2016-31.11.2016. Obligă pe pârâtă la plata către reclamantă a penalităţilor de întârziere aferente debitului principal, în cuantum de 0,5% / zi de întârziere din suma datorată, de la data scadenţei fiecărei obligaţii de plată şi până la achitarea efectivă a debitului“.
 
„Obligă pe pârâtă la plata către reclamantă a penalităţilor de întârziere aferente debitului principal, în cuantum de 0,5% / zi de întârziere din suma datorată, pentru achitarea cu întârziere a chiriei aferente perioadei ianuarie 2016-aprilie 2016, penalităţi calculate de la data scadenţei fiecărei obligaţii de plată şi până la data achitării acesteia, sumă ce va fi actualizată cu indicele de inflaţie de la momentul la care s-a realizat plata. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în Constanţa, str.Griviţei nr.56. Obligă pe pârâtă la plata contravalorii lipsei folosinţei imobilului situat în Constanţa, str.Griviţei nr.56, în cuantum de 196,16 euro lunar la care se adaugă TVA, începând cu luna decembrie 2016 şi până la data evacuării efective a imobilului. Obligă pe pârâtă la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în sumă de 1275,18 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Tribunalul Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru data de 30 ianuarie 2018. Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va fi definitivă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii