Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:03 25 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimb de forţe în instanţele constănţene - ce judecători vor să vină aici, ce judecători cer să plece

ro

21 Oct, 2019 00:00 1492 Marime text

Delegată la Curtea de Apel Constanţa, judecătoarea Raluca Georgeta Ceauşu (foto) şi-a cerut transferul cu acte-n regulă la această instanţă, plecând de tot de la Judecătoria Constanţa. La rândul său, aşa cum am arătat anterior, judecătoarea Claudia Bodean vrea să dea Curtea de Apel din Constanţa pe cea din Cluj. Pe de altă parte, judecătoarea Mihaela Ionela Stanciu cedează Judecătoria Constanţa pentru una din judecătoriile din Bucureşti, la fel ca magistratul Florin Ilie, de la aceeaşi instanţă. Cu menţiunea că judecătorul Ilie a optat în plus pe cererea de transfer şi pentru Judecătoria Buftea ori Judecătoria Cornetu.


La rândul lor, judecătoarele Iuliana Loredana Mesrobian şi Adriana Mihaela Vasile, de la Judecătoria Constanţa, solicită transferul la Tribunalul Constanţa, în timp ce magistratul Georgeta Claudia Neagru, de la Judecătoria Slobozia, şi-a cerut transferul la judecătoria din Constanţa.


Tot pentru această instanţă au optat şi judecătorul George Crăciun, de la Judecătoria Agnita, şi magistratul Octavian Cătălin Ticea, de la Judecătoria Medgidia.
Rămâne de văzut câte dintre aceste solicitări vor putea fi admise de reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii.


Citeşte şi:

Schimb de robe Magistratul Raluca Georgeta Ceauşu, delegată judecător al Curţii de Apel Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii