Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbători în instanțe! Judecătoria Mangalia, dosar penal pe numele lui Moș Crăciun! S-a propus și arestarea preventivă (GALERIE FOTO)

ro

24 Dec, 2021 13:02 2433 Marime text
  • ”Propunerea de arestare” va fi analizată de completul P4 al instanței, prezidat de magistratul Adrian Ionescu.

Sărbători haioase în instanțele din județul Constanța!

Judecătoria Mangalia analizează astăzi, 24 decembrie 2021, „propunerea de arestare preventivă“ formulată pe numele lui ... Moș Crăciun, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat!

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a instituției, unde judecătorii spun că ”la Mangalia moșul are probleme serioase având în vedere că a fost descoperit în Vama Veche fără sa poată prezenta documentele de intrare în țară”.


Dacă în alte instanțe Moș Crăciun are probleme cu o contestație la carantinare #funJudPlo, la Mangalia moșul are probleme serioase având în vedere că a fost descoperit în Vama Veche fără sa poată prezenta documentele de intrare în țară.
Cu toate acestea noi îl vom elibera în seara aceasta pentru că a recunoscut fapta și, deși nu e la prima abatere, intențiile sale erau dintre cele mai bune.
P.S. Judecătoria Mangalia va urează sărbători fericite și un Crăciun minunat tuturor.

Magistrații Judecătoriei Mangalia le urează tuturor sărbători fericite și dau asigurări că Moșul va fi pus în libertate în seara aceasta.

Sursa foto: Pagina de Facebook a Judecătoriei Mangalia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii