Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces pentru barierele din Peninsula Constanța. Solicitarea avocatului Consiliului Local

ro

28 Feb, 2022 16:06 1211 Marime text
  • Solicitarea de amânare a procesului a venit din partea avocatului Consiliului Local Constanța, care nu se afla în țară la termenul de azi.

Amânare în dosarul în care Curtea de Apel Constanța urma să analizeze Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a Constanței!

Completul C2 Recurs al Curții, format din magistrații Carmen Duță, Livia Augustina Nistor și Marilena Mircioi, a fost nevoit să stabilească o nouă înfățișare la data de 28 martie 2022, după ce avocatul Consiliului Local Constanța a transmis că nu este în țară. În această situație, apărătorul a solicitat instanței să acorde un nou termen de judecată.

Așa cum arătam în edițiile anterioare, este vorba despre cazul 7946/118/2021*, în care societățile Gambino&Lyra, Viperoom Express și Viperoom Pub au cerut suspendarea HCL 294/31.08.2021, solicitarea fiind respinsă în primă instanță de Tribunalul Constanța, în completul prezidat de magistratul Răzvan Ionuț Pricop.
 
În prezent, Regulamentul de acces în Zona Peninsulară a Constanței este suspendat, în urma deciziei din 15 decembrie 2021 a Tribunalului Constanța, în completul prezidat de magistratul Iulia Laura Opariuc Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Această decizie, prin care au fost ridicate barierele de acces în Peninsula Constanța, a fost atacată în recurs, de data aceasta, de către Consiliul Local Constanța, urmând ca și acest caz să fie analizat de Curtea de Apel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii