Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși în flagrant! Șase tineri din Constanța trimiși la închisoare pentru trafic de droguri

ro

27 Nov, 2021 00:00 4038 Marime text

 
  • Polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la una dintre locații fiind descoperite 13 doze de cannabis.
 
Șase tineri acuzați de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța de trafic de droguri au fost condamnați la închisoare cu executare!
 
Sentințele au fost aplicate de judecătorii de la Tribunalul Constanța și poat fi contestate la Curtea de Apel Constanța.
 
Flagrant delict
 
Pe data de 13 august, în jurul orei 21.00, polițiștii au surprins în flagrant delict 2 bărbați, de 23, respectiv 24 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 20 de comprimate de ecstasy și un gram de cannabis.
 
Din cercetări a reieșit că cei doi ar fi procurat comprimatele ecstasy de la un alt bărbat, de 20 de ani, căruia urmau să îi achite contravaloarea acestora, după ce le-ar fi vândut.
 
În jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanța l-au prins în flagrant delict pe cel de 20 de ani, în timp ce ar fi primit contravaloarea comprimatelor ecstasy de la bărbatul de 24 de ani.
 
Ulterior, în jurul orei 00.40, polițiștii au surprins în flagrant delict alți doi bărbați, de 20, respectiv 21 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cannabis, 17 grame de MDMA și 2,5 grame de cocaină, iar, în jurul orei 01.00, a fost depistat în flagrant delict un altul, de 21 de ani, având asupra sa 186,7 grame de cannabis.
 
Ulterior, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la una dintre locații fiind descoperite 13 doze de cannabis.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.
 
Vineri, 26 noiembrie 2021, Tribunalul Constanța a decis condamnarea unui inculpat ( Claudiu A) la pedeapsa de doi ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Instanța a dedus din pedeapsa aplicată durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la 13.08.2020 la 20.05.2021.
 
Al doilea inculpat, Daniel M., a primit trei ani şi patru luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Și în acest caz, tribunalul a dedus din pedeapsa aplicată durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la 13 august 2020 la 06 octombrie 2021.
 
Alexandru M. a fost condamnat la pedeapsa de 3 şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. „Pedeapsa principală se execută prin privare de libertate în conformitate cu art.60 Cod penal. Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la 13.08.2020 la 20.05.2021“, se mai arată în decizia magistraților.
 
Adrian M. a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Și în cazul lui, instanța a dedus din pedeapsa aplicată durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la 13.08.2020 la 20.05.2021.
 
În final, Tribunalul Constanța a decis condamnarea inculpatului Ionuț D. la pedeapsa de 3 şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. „Pedeapsa principală se execută prin privare de libertate. Deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii, a arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la 13.08.2020 la 20.05.2021“, conform minutei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tribunalul Constanța a respins cererea de arestare a pistolarului de la CET
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii