Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Horia, chemat în instanţă

ro

17 Sep, 2016 00:00 3558 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat un dosar la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, cu obiectul „anulare act administrativ autorizaţia nr 6/27.10.2014“. Reclamant în dosar apare prefectul judeţului Constanţa Adrian Viorel Nicolaescu, iar pârât apare primarul comunei Horia şi Parocescu Virgil Ionaşcu.
 
Pentru a primi lămuriri cu privire la acest proces, l-am contactat telefonic pe Gigel Sava, primarul comunei Horia. El a explicat că este vorba despre o procedură pentru a intra în legalitate.
 
„Este o poveste mai veche. Este vorba despre o autorizaţie de construcţie pentru extindere şi modernizare a unui popas turistic între Horia şi Hârşova. Când au ajuns actele la Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru anunţarea lucrărilor, conform procedurilor legale, au constatat că proiectul nu este tocmai corect şi la certificatul de urbanism s-a cerut un aviz de la Electrica. Atunci, ISC-ul a anunţat Prefectura pentru că nu poate să anuleze actul administrativ şi acesta poate fi anulat numai prin instanţă. Şi atunci trebuie făcută această procedură ca să intre în legalitate“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Gigel Sava.
 
Până la închiderea ediţiei nu a fost stabilit niciun termen de judecată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii