Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președinte de instanță arondată Curții de Apel Constanța, cu cerere de pensionare (DOCUMENT)

ro

10 Jan, 2022 00:00 1722 Marime text

 
  • Potrivit procedurii legale în vigoare, magistratul a transmis Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea sa de eliberare din funcție, prin pensionare.
  • În Secțiunea Document puteți consulta ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători a CSM din data de 11 ianuarie 2022.
 
Un președinte de instanță dintre cele arondate Curții de Apel Constanța a formulat cerere de eliberare din funcție, prin pensionare.
 
Este vorba despre magistratul Monica Florentina Giol, președintele cu delegație al Judecătoriei Măcin, județul Tulcea, instanță aflată în jurisdicția Curții de Apel.
 
Potrivit procedurii legale în vigoare, magistratul a transmis Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea sa de eliberare din funcție, prin pensionare.
 
Cererea președintelui Judecătoriei Măcin va fi analizată de Secția pentru judecători a CSM, în cadrul ședinței programate să se desfășoare mâine, 11 ianuarie 2022, de la ora10.00.
 
Dacă va fi aprobată, cererea magistratului tulcean va fi transmisă președintelui României, cu propunerea de eliberare din funcție prin pensionare, urmând ca șeful statului să semneze decretul.
 
În Secțiunea Document puteți consulta ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători a CSM din data de 11 ianuarie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unde vrea să plece fostul președinte al Judecătoriei Constanța (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii