Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanţa cere în instanţă anularea unei autorizaţii eliberate de Primăria Agigea unui poliţist de la Transporturi

ro

19 Jun, 2018 00:00 3203 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, a fost înregistrat recent dosarul nr. 3570/118/2018, care are ca obiect anulare act administrativ Autorizaţie nr 160/18.07.2017, stadiul procesual - fond.
 
În acest dosar, reclamant este Prefectul judeţului Constanţa, iar pârâţi, Primăria comunei Agigea prin Primar şi Constantin Daniel Guţan. Instituţia Prefectului a formulat plângerea ca urmare a unei verificări realizate în teren de inspectorii de la Inspectoratul Teritorial în Construcţii. Aceştia au acţionat în urma unei sesizări şi au verificat modul în care s-a respectat o autorizaţie de construire eliberată de autorităţile locale din Agigea.
 
Primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, spune că Daniel Constantin Guţan, de profesie poliţist, a fost de-a lungul timpului autorul mai multor situaţii neplăcute în relaţia cu autorităţile. După un ultim episod de acest gen, Cârjaliu spune că i-a făcut o reclamaţie la superiori, deoarece, în timpul programului, a venit la Primărie, cu maşina de serviciu, pentru a-şi rezolva o problemă legată de o autorizaţie. „A încercat în repetate rânduri să-şi intimideze atât vecinii, cât şi pe funcţionarii Primăriei. Nu ştiu despre acest dosar, dar vom anula autorizaţia, noi nu suntem specialişti în măsurători“, a explicat primarul din Agigea.
 
Precizăm că Daniel Constantin Guţan nu este la primul conflict cu administraţia locală din Agigea. Mai exact, în 2014, el a fost amendat de un poliţist local din Agigea - Dumitru Tofan -, la acea dată, pentru construirea unui padoc de câini (platformă beton) fără autorizaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii