Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paznicul, electrocutat și strâns de gât! Doi minori au dat atacul la cozonacii din Piața Brotăcei. Începe procesul

ro

19 Mar, 2022 00:00 24001 Marime text
 
  • Judecătoria Constanța a constatat competenţa materială şi teritorială, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-i pe cei doi inculpaţi minori, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Final de anchetă în cazul celor doi minori care au furat mai mulți cozonaci din Piața Brotăcei, din Constanța, nu înainte de a-l imobiliza pe paznic, pe care l-au strâns de gât și l-au electrocutat cu un dispozitiv tip electroșoc.
 
Recent, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a celor doi copii, pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată,  și a infracţiunii de furt calificat.
 
Zilele trecute, Judecătoria Constanța a constatat competenţa materială şi teritorială a Judecătoriei Constanţa, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-i pe cei doi inculpaţi minori, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
 Pe cale de consecință, Judecătoria a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
Pe scurt, în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa se arată că aproape de finele anului trecut, în jurul orelor 02:30 - 03:00, în timp ce persoana vătămată își desfășura activitatea ca agent de pază în incinta Pieței Brotăcei, inculpații minori l-au imobilizat pe bărbat și l-au strâns puternic cu brațele de gât.
 
Ulterior, unul dintre inculpați, folosind un dispozitiv tip electroșoc, a deposedat persoana vătămată de suma de 360 lei din buzunarul stâng al pantalonilor, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 360 lei.
 
Tot în actul de sesizare a instanței se mai arată că, ulterior, copiii au pătruns în punctul de lucru al patiseriei, din incinta Pieței Brotăcei, de unde au sustras suma de 70 lei și mai mulți cozonaci.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța.
 
Primul termen urmează să fie stabilit în perioada imediat următoare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
ZIUA LIVE. Niciuna dintre piețele din Constanța nu își va pierde destinația, chiar dacă, în unele dintre ele, privații au mai multe spații decât RAEDPP
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii