Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paznicul, electrocutat cu un dispozitiv tip electroșoc Final de proces în cazul minorilor care au dat atacul la cozonacii din Piața Brotăcei!

ro

16 Jul, 2022 16:30 1891 Marime text

 
  • Paznicul a fost imobilizat, strâns de gât și electrocutat cu un dispozitiv tip electroșoc.
 
Magistrații de la Judecătoria Constanța au finalizat cercetarea specifică în dosarul în care doi minori au fost deferiți justiției pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată,  și a infracţiunii de furt calificat. 
 
În rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa se arată că aproape de finele anului trecut, în jurul orelor 02:30 - 03:00, în timp ce persoana vătămată își desfășura activitatea ca agent de pază în incinta Pieței Brotăcei, inculpații minori l-au imobilizat pe bărbat și l-au strâns puternic cu brațele de gât.
 
Ulterior, unul dintre inculpați, folosind un dispozitiv tip electroșoc, a deposedat persoana vătămată de suma de 360 lei din buzunarul stâng al pantalonilor, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 360 lei.
 
Tot în actul de sesizare a instanței se mai arată că, ulterior, copiii au pătruns în punctul de lucru al patiseriei, din incinta Pieței Brotăcei, de unde au sustras suma de 70 lei și mai mulți cozonaci.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța.
 
Recent, judecătorii au finalizat cercetarea specifică și au decis amânarea pronunțării pentru jumătatea lunii viitoare.
 
Oricare va fi decizia judecătoriei, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Militarul căruia i-a fost furată arma a fost trimis în judecată! Iată care sunt acuzațiile. Modificări importante pentru militari anunțate de ministrul Apărării (VIDEO+FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii