Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărie în Piața Brotăcei, din Constanța! Victima, agentul de pază

ro

24 Nov, 2021 00:00 3641 Marime text

 
  • Principalii suspecți au fost încătușați și depuși în Centrul de Reținere și Arest preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
  • Ulterior, cei în cauză au fost prezentanți Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
 
Pe data de 01 noiembrie 2021, polițiștii din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi tâlhărit un bărbat (agent de pază), căruia i s-ar fi sustras suma de 370 de lei.
 
În urma cercetărilor specifice, polițiștii, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reușit identificarea a presupușilor autori (Sorin D., de 30 de ani, și Iulian Ț., de 15 ani).    
 
Tot în cadrul activității, oamenii legii au efectuat și o percheziție domiciliară la locuința cetățeanului de 30 de ani. 
 
Cei doi suspecți au fost reținuți, pentru 24 de ore, duminică, 21 noiembrie 2021.
 
Luni, 22 noiembrie 2021, procurorii au cerut arestarea preventivă a suspecților, solicitarea magistraților fiind admisă în parte de Judecătoria Constanţa.
 
Oficial!
 

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.S., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2021 până la data de 21.12.2021, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul ŢI, fără antecedente penale, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 22.11.2021 până la data de 21.12.2021, inclusiv. Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din mun. Constanța, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora ori cu martorii din prezenta cauza. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.


Decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată la Tribunalul Constanța.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tâlhărie într-o frizerie din Constanța! Ce au surprins camerele video
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii