Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reconfigurarea traficului din Tomis Nord Trecerea de pietoni de la Piața Brotăcei, desființată. Ce planuri are Primăria Constanța?

ro

11 Mar, 2024 09:17 5213 Marime text
Schimbările de circulație din cartierul Tomis Nord din Constanța continuă. O cunoscută trecere de pietoni, din zona Pieței Brotăcei a fost desființată recent, ca urmare a schimbărilor ce urmează a fi făcute pe străzile Adamclisi și Suceava.
 
Mai precis, trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Adamclisi și Suceava, amplasată pe strada Suceava a fost desființată și mutată dincolo de magazinul Mega Image de pe același tronson rutier.
 
Astfel, pietonii trebuie să mai meargă puțin pentru a urca spre cartierul Tomis Nord sau pentru a veni spre piață.


 
Amintim că, Primăria municipiului Constanța a anunțat zilele trecute că două străzi importante din cartierul Nord își vor schimba regimul de circualței și vor avea sens unic. În luarea deciziei, reprezentanții autorităților locale au menționat că proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Mai exact, într-o primă etapă s-au instituit sensuri unice pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Sucevei.
 
În a doua etapă, se va institui regimul de sens unic pe strada Adamclisi și Sucevei. Mai exact strada Adamclisi va deveni cu sens unic dinspre strada Soveja către strada Sucevei, iar pe strada Sucevei va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.


Citește și

70% dintre respondenți susțin că nu va fi decongestionat traficul în Tomis Nord prin instituirea de sens unic pe străzile Adamclisi și Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii