Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru tineri din Constanța, trimiși la închisoare. Bunurile furate le ascundeau în cimitir

ro

07 Aug, 2018 00:00 1137 Marime text
Trimiși în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, patru tineri, din municipiu, suspectați de furt, au fost condamnați definitiv.
 
Conform anchetatorilor, bunurile sustrase și fără valoare, în special documente, erau ascunse într-un cimitir din municipiu.
 
În primă instanță, Judecătoria Constanța a dispus condamnarea celor patru inculpați la pedepse cuprinse între un an și trei luni și patru ani și patru luni de închisoare cu executare. Pedepsele aplicate în primă instanță au fost menținute și de judecătorii Curții de Apel Constanța, hotărârea acestora fiind definitivă.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța arată că cei patru tineri acționau în grup pe raza municipiului Constanța, prin sustragerea unor bunuri din automobile.
 
Inculpații au fost interceptați telefonic și înregistrați ambiental, iar din procese-verbale de redare reiese că cei patru se încurajau reciproc să nu recunoască nimic din acuzațiile procurorilor. Mai mult decât atât, oamenii legii au găsit în timpul unei percheziții efectuate la unul dintre cei patru inculpați hainele cu care a fost îmbrăcat la momentul unei „lovituri“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii