Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:29 09 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua „gardă“ a anchetatorilor dobrogeni Procurorii din Constanța, note peste 9 la proiectele manageriale. Cine și cât a luat

ro

23 Oct, 2020 00:00 1506 Marime text
  • S-au afișat rezultatele finale, neanonimizate, la concursul procurorilor pentru funcțiile de conducere la parchetele din țară.
  • La Constanța, lista oficială este deschisă de noul mandat al procurorului general al Parchetului Curții de Apel Constanța, magistratul Gigi Valentin Ștefan.
  • Toți procurorii din Constanța au primit note de peste 9 la proiectul managerial, probă la care unul dintre magistrații de la malul mării a fost notat cu 10.

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu rezultatele oficiale, neanonimizate, la concursul pentru promovarea procurorilor în funcțiile de conducere.

La Constanța, lista oficială este deschisă de noul mandat al procurorului general al Parchetului Curții de Apel Constanța, magistratul Gigi Valentin Ștefan.

În urma concursului pentru funcție susținut la CSM, procurorul a fost notat cu 9,76 la proiectul managerial, 9,40 la testarea scrisă și media finală 9,580.

Magistratul Gigi Valentin Ștefan a fost unicul candidat pentru funcția de procuror general al Dobrogei.

În continuare, adjunctele sale, procurorii Mihaela Mergeane și Silvia Beatrice Șișman, au fost și ele, notate cu medii de peste 9 la concursul CSM.

Magistratul Mihaela Mergeane a luat 9.77 la proiectul managerial, 8,80 la testarea scrisă și media finală 9,285, în timp ce Silvia Beatrice Șișman a fost notată cu 9,65 la proiectul managerial, 9,40 la testarea scrisă și 9,525 – media finală.

 

Prim procurorii din Constanța și adjuncții lor

Prim procuror al Parchetului Tribunalului Constanța este, pentru un nou mandat, procurorul Grigore Gill Julien Iacobici, notat cu 9,65 la proiectul managerial, 9,00 la testarea scrisă și media finală 9,325.

Adjunct îi este magistratul Andra Georgiana Vasile, a cărei notă la proiectul managerial a fost 9,70, la testarea scrisă – 8,20, iar media finală – 8,950.


La Parchetul Judecătoriei Constanța, în urma concursului susținut, pe funcția de prim procuror a fost numit magistratul Mihai Alexandru Stanciu, care a primit 10 la proiectul managerial, 9,80 la scris și media finală 9,90.

Adjunct la Parchetul Judecătoriei Constanța este magistratul Giorgiana Violeta Apostol, care, în urma concursului, a luat 9,30 la proiectul managerial, 8,20 la testarea scrisă și media finală 8,750.

La Parchetul Judecătoriei Mangalia, magistratul Gabriela Rugea și-a asigurat un nou mandat în funcția de prim procuror, fiind notată cu 9,25 la proiectul managerial, 7,40 la testarea scrisă și 8,325 media finală.

 

Situația de la Tulcea

În ce privește unitățile de anchetă din Tulcea, care, potrivit legislației, se află pe raza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, prim procuror al Parchetului Tribunalului Tulcea este magistratul Marina Coca Crețu, notată cu 9,67 la proiectul managerial, 9,00 la testarea scrisă și 9,335 media finală.

Ajunct îi este magistratul Ana Maria Casian Mauna, care a luat la proiect 9,77, la testarea scrisă 9,80 și media finală 9,785.

Magistratul Dan Stepanencu a fost numit pentru un nou mandat în funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Tulcea, după ce a fost notat cu 9,90 la proiectul managerial, 8,40 la testarea scrisă și 9,150 media finală.

Adjunct la Parchetul Judecătoriei Tulcea este magistratul Ionuț Doru Blejușcă, notat cu 8,41 la proiectul managerial, 7,80 la scris și 8,105 media finală.Citește și:

Urmează numirea în funcție. Șeful Parchetului Judecătoriei Constanța a luat 10 la proiectul managerial

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii