Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă ani de închisoare pentru un fost ofiţer DNA. Dosarul, la Înalta Curte

ro

28 Sep, 2019 00:00 1959 Marime text
Dan Emil Manolachi, fost ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi fost ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care a fost condamnat, prin descontopirea unor pedepse aplicate în două dosare, la nouă ani de închisoare, este nemulţumit de condamnare.
 
Fostul ofiţer DNA a formulat o contestaţie, acţiunea fiind trimisă spre soluţionare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Primul termen a fost stabilit pentru data de pe data de 1 octombrie.
 
Amintim că Dan Emil Manolachi, fost ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi fost ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a fost trimis în judecată în două dosare de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Pe data de 22 mai, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea, prin descontopirea unor pedepse aplicate în două dosare, la nouă ani de închisoare.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa a fost contestată la Înalta Curte.
 
Dan Emil Manolachi a fost trimis în judecată în două dosare de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii