Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noii executori judecătorești au depus jurământul. Doi sunt din Constanța

ro

17 Jun, 2020 20:19 3466 Marime text

•    Cei doi sunt Teodora Lazăr și Petrică Adrian Niță

Nu mai puțin de 30 de executori judecătorești au depus jurământul de intrare în profesie. Evenimentul a avut loc în prezența Lidiei Barac, secretar de stat în Ministerul Justiției, dar și a vicepreședintelui Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, executorul Dragoș - Theodor Ivanovici.

Din cei 30 de noi executori judecătorești, 21 sunt stagiarii care au promovat examenul de definitivat susținut în data de 12 martie, iar alți nouă executori sunt numiți în baza art. 15 lit. g) teza a II-a din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, republicată, cu modificările și completările ulterioare (9 executori judecătoreşti).

Așa cum arătam în edițiile anterioare, în urma examenului de definitivat, printre candidații declarați admiși se numără și doi executori din Constanța. Aceștia sunt Teodora Lazăr și Petrică Adrian Niță, cei doi promovând cu medii de peste 8,40.

Dat fiind contextul epidemiliogic actual, ceremonia depunerii jurământului s-a desfășurat în trei serii.

„Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești îi felicită pe executorii judecătorești care au depus astăzi jurământul și le urează mult succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul profesiei!“, au precizat reprezentanții Uniunii.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii