Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Examen de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari. Niciun post vacant la Constanța!

ro

05 Jun, 2023 12:54 1330 Marime text
  • Taxa de înscriere la examenul de definitivat este de 2.000 de lei.
  • Examenul de definitivat va avea loc joi, 8 iunie 2023, de la ora 9.00, în București, la sediul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din strada Cuza Vodă, nr. 143, Sectorul 4.
Niciun post de executor judecătoresc nu este disponibil la Constanța, anunță Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești.
 
UNEJ a anunțat organizarea, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, a examenului de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari, publicând, totodată, și posturile vacante din cadrul Camerelor Executorilor Judecătorești.
 
În cadrul Camerei Executorilor Judecătorești Constanța nu este niciun post vacant.
 
Astfel, sunt în total nouă posturi vacante în țară: unul la Brașov, cinci în București, unul în Oradea, unul în Satu Mare și unul în Luduș, în cadrul Camerei Executorilor Judecătorești Târgu Mureș.
 
Examenul de definitivat va avea loc joi, 8 iunie 2023, de la ora 9.00, în București, la sediul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din strada Cuza Vodă, nr. 143, Sectorul 4.
 
Taxa de înscriere la examenul de definitivat este de 2.000 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii