Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Castelu, executată silit de un executor judecătoresc. Un teren de peste 42.000 mp, de vânzare, la cererea creditorului Iridex Group Salburizare SRL (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 17:00 683 Marime text
  •  Un teren, deținut de Primăria Castelu este scos la licitație de Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătorești Dușu și Asociații.
  • Participanții la această licitație vor putea cumpăra un teren extravilan, stufăriș, neîmprejmuit, în suprafață de 42.689 mp, situat în comuna Caselu, parcela 37/3.
  • Imobilul urmărit estre grevat de următoarele sarcini: urmărire silită imobiliară în favoarea lui Vasile Potârniche și urmărire silită imobiliară în favoarea firmei Iridex Group Salburizare SRL.


Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătorești Dușu și Asociații anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea unui teren, deținut de Primăria Castelu.

Licitația va avea loc pe data de 30 mai, la sediul Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătorești Dușu și Asociații din municipiul Constanța, bulevardul Mamaia nr. 55 A.

Participanții la această licitație vor putea cumpăra un teren extravilan, stufăriș, neîmprejmuit, în suprafață de 42.689 mp, situat în comuna Caselu, parcela 37/3, având număr cadastral /topografic 105014, înscris în cartea funciară numărul 105014 a localității Castelu.

Vânzarea se face la cererea creditorului Iridex Grup Salubirizare SRL, cu sediul în municipiul București, în temeiul titlurilor executorii reprezentate de mai multe facturi.

Imobilul urmărit estre grevat de următoarele sarcini: urmărire silită imobiliară în favoarea lui Vasile Potârniche și urmărire silită imobiliară în favoarea lui Iridex Group Salburizare SRL.

Prețul de pornire al licitației pentru termenul II este de 126.813,75 lei și reprezintă 75% din prețul de pornire al primei licitații.

Cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit sunt somați să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare.

De asemenea, cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit sunt rugați să prezinte până la data, locul și ora stabilite pentru vânzare oferte de cumpărăre.


Despre Iridex Group Salubrizare SRL

 
Iridex Group Salubrizare SRL desfășoară activități de colectare a deșeurilor nepericuloase și are sediul social pe Șoseaua București-Ploiești nr. 9-13, București. Potrivit termene.ro, asociații societății sunt: Iridex Group SRL, cu 65,6% din capitalul social, Anghel Olga, cu 13,03% din capitalul social, Pascu Cristian, cu 5,34% din capitalul social, Pascu Florin, cu 5,34% din capitalul social, Vâlsan Nicoleta, cu 5,34% din capitalul social, București, Green Knowledge SRL, cu 4,07% din capitalul social și Pascu Corneliu, cu 1,28% din capitalul social. Administratorul societății este Anghel Dan Tiberiu.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Iridex Group Salubrizare SRL a avut o cifră de afaceri de 135.904.765 lei și un profit de 8.107.768 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.147

 Platforma termene.ro informează că firma Iridex Group Salubrizare SRL are peste 500 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 80 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
De-a lungul anilor, firma a încheiat contracte cu următoarele instituții: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, Unitatea Militară 01459, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Direcția Județeană de Statistica Dolj, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Spitalul Clinic CF nr. 2 București, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02154 Constanța, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ RA Craiova, Unitatea Militară 01516.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.


Citește și:


Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași a făcut rescurs în procesul cu Primarul Comunei Agigea și SC Iridex Group Salubrizare SRL 

Primăria Castelu pune în vânzare teren intravilan situat în satul Nisipari, județul Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii