Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiția Constanța Executorii judecătorești s-au reunit la Constanța (FOTO)

ro

09 Oct, 2023 11:01 1001 Marime text
  • În Galeria Foto pot fi accesate mai multe fotografii de la eveniment, puse la dispoziție de UNEJ.
Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Constanța, alături de Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești au organizat la Constanța, în perioada 4 – 8 octombrie 2023, Conferința internațională „Realizarea unei proceduri civile simple și eficace de la obținerea titlului executori la executarea acestuia: soluții legislative, doctrinare și jurisprudență“.
 
Informația a fost făcută publică de către reprezentanții UNEJ, care au pus la dispoziție, de asemenea, fotografii de la eveniment.
 
Conform organizatorilor, conferința s-a bucurat de o largă participare națională și internațională, fiind prezenți membri ai Union Internationale des Huissiers de Justice (UIHJ) – Paris, ai European Union of Judicial Officers (UEHJ), conducerea UIHJ, executori judecătorești, dar și cadre didactice universitare, personalități ale mediului juridic, magistrați și avocați.
 
În Galeria Foto pot fi accesate mai multe fotografii de la eveniment, puse la dispoziție de UNEJ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, memoriu către Guvernul României – „Executorii judecătorești nu sunt o profesie privilegiată“ (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii