Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nici o zi de închisoare! Poliţist constănţean, lovit şi ameninţat cu moartea în timpul unei misiuni. Ce pedeapsă finală a primit inculpatul

ro

27 Aug, 2018 00:00 2251 Marime text
Condamnare definitivă pentru un bărbat din judeţul Constanţa acuzat de ultraj. Faţă de inculpat s-a luat măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de şase luni, pentru ultraj. Decizia este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii arată că, aproape de finele anului 2017, inculpatul ar fi ameninţat cu moartea şi împins un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în timp ce se afla în timpul programului. Mai mult decât atât, inculpatul ar fi ameninţat cu moartea şi doi poliţişti locali.
 
Cei trei poliţişti au fost chemaţi să cerceteze un presupus furt dintr-un imobil situat în localitatea Lumina. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost luaţi în primire de către inculpat, care locuia într-un imobil învecinat.
 
Inculpatul l-ar fi împins şi apoi lovit cu pumnii în zona umerilor pe unul dintre poliţişti. După câteva minute, poliţiştii au reuşit să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze pe bărbat, care i-ar fi înjurat pe oamenii legii. De asemenea, inculpatul a ameninţat cu moartea soţia şi copiii unuia dintre poliţişti, afirmând că, după ce va ieşi din închisoare, va merge acasă la aceştia şi îi va omorî.
 
În timp ce era dus către autospeciala MAI, inculpatul a lovit cu piciorul portbagajul maşinii.
 
În faţa magistraţilor, inculpatul a recunoscut faptele de care a fost acuzat de procurori.
 
Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a luat faţă de individ măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de şase luni pentru comiterea de ultraj. Magistraţii au impus inculpatului obligaţia de a se prezenta la serviciul de probaţiune la datele fixate de acesta şi au constatat că nu există constituire de parte civilă în procesul penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii