Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Bărbatul care i-ar fi înjurat și amenințat pe polițiștii de la Acţiuni Speciale, trimis în judecată

ro

31 Mar, 2023 16:21 16226 Marime text



La data de 31.03.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ş.A.V., pentru săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi alin. 4 C.pen., rap. la art. 206 alin. 1 C. pen., precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen.
 
În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:
 
La data de 07.03.2023, în jurul orei 19:25, inculpatul Ş.A.V. a traversat în mod neregulamentar, prin loc nepermis, bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, prin faţa autospecialei de poliţie cu care se deplasau persoanele vătămate M.N., T.P., B.M. şi J.A., din cadrul IPJ Constanţa - Serviciul Acţiuni Speciale, aflate în timpul serviciului.
 
După ce i s-a pus în vedere să se deplaseze pe trotuar şi să nu mai staţioneze pe carosabil, inculpatul a adresat persoanelor vătămate injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, el tulburând astfel ordinea şi liniştea publică şi provocând temere şi indignare persoanelor aflate în zonă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii