Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți procurori din Constanța, la judecată cu Ministerul Public! Printre reclamanți, procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța

ro

02 Mar, 2023 00:00 3522 Marime text
Sediul PCA Constanța - DIICOT Constanța
  • Reclamanți sunt mai mulți procurori cu funcții de conducere din Constanța, printre care magistratul Gigi Valentin Ștefan, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, dar și magistratul Camelia Mădălina Hira, delegată în decembrie 2022 procuror șef al DIICOT Constanța.
Pe rolul Secției I Civile a Tribunalului Constanța, materia Litigii de muncă, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 1634/118/2023, având ca obiect acțiune în constatare.
 
Reclamanți sunt mai mulți procurori cu funcții de conducere din Constanța, printre care magistratul Gigi Valentin Ștefan, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, dar și magistratul Camelia Mădălina Hira, delegată în decembrie 2022 procuror șef al DIICOT Constanța.
 
De asemenea, lista reclamanților continuă cu magistrații Mihaela Elena Mergeane, procuror general adjunct al Dobrogei, Cornelia Dumitrescu, Laura Subțirelu, Vasile Drăghici, Teodor Niță, Grațiela Venera Lăzureanu, Elena Stoica, Elena Teodora Rotea, Laurențiu Bratosin, Gill Julien Grigore Iacobici, Camelia Maria Conortos și Silviu Viorel Radu.
 
Rolul de pârât revine Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, alături de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, dar și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
 
Până la acest moment, nu a fost fixată data primei înfățișări în cauză.
 
Dosarul vizează Litigii de muncă, fiind vorba despre o acțiune în constatare a unor drepturi.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului Constanța, ea va putea fi atacată la instanța de control, respectiv Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Victorie în instanţă pentru mai mulţi angajaţi din justiţie
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii