Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța și Parchetul Judecătoriei Constanța, cele mai multe posturi vacante pe țară

ro

09 Apr, 2022 00:00 1905 Marime text
Judecătoria Constanța
  • Potrivit datelor oficiale, cele mai multe posturi vacante în instanțe sunt la Judecătoria Constanța, fiind vorba despre 13 posturi vacante spre care se pot îndrepta judecătorii ce au promovat examenul de capacitate.
  • La Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța sunt vacante 10 posturi, cele mai multe din țară.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele cu posturile vacante pentru judecători și procurori, la instanțele și parchtele din țară, în contextul validării rezultatelor la examenul de capacitate.
 
Potrivit datelor oficiale, cele mai multe posturi vacante în instanțe sunt la Judecătoria Constanța, fiind vorba despre 13 posturi vacante spre care se pot îndrepta judecătorii ce au promovat examenul de capacitate.
 
La celelalte judecătorii arondate Curții de Apel Constanța, situația posturilor vacante este următoarea: Judecătoria Medgidia – 3, Judecătoria Mangalia – 1, Judecătoria Hârșova – 1 post la 2 mai 2022, Judecătoria Tulcea – 4 posturi, din care unu sub rezerva publicării decretului de eliberare din funcție a unui judecător, iar la Judecătoria Măcin este vacant un post .
 
Totodată, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța sunt vacante 10 posturi, cele mai multe din țară.
 
În continuare, la Parchetul Judecătoriei Medgidia este liber un post, la Parchetul Judecătoriei Hârșova – 1, Parchetul Judecătoriei Tulcea – 4, Parchetul Judecătoriei Babadag, iar la Parchetul Judecătoriei Măcin – 3.
 
Amintim, Consiliul Superior al Magistraturii a afișat pe 5 aprilie 2022, rezultatele finale obținute de candidații judecători, de candidații procurori și, respectiv, personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor la examenul de capacitate din perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022.
 
Judecătorii și procurorii din Constanța și Tulcea au luat medii peste 8,5 și note de 10 la probele orale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Emoții printre magistrați!
Judecătorii și procurorii stagiari din Constanța au cel mai important examen! Câte note de 10 s-au luat (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii