Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecători din Constanța promovați pe loc. Ce note au luat

ro

30 Nov, 2020 00:00 5845 Marime text
  • Este vorba despre concursul de promovare pe loc a judecătorilor în funcțiile de execuție desfășurat în perioada august – noiembrie 2020.
  • Notele finale au fost date publicității de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul cu judecătorii declarați admiși la concursul de promovare pe loc.
 
Este vorba despre concursul de promovare pe loc a judecătorilor în funcțiile de execuție desfășurat în perioada august – noiembrie 2020.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, pentru promovarea la curtea de apel, în materia Drept contencios administrativ și fiscal, magistratul constănțean Constantina Monica Turcu, de la Tribunalul Constanța, a primit nota finală 9,30.
 
La rândul său, judecătoarea Maria Timoașcă, din cadrul aceleiași instanțe, a fost notată cu 8,75.
 
Totodată, magistratul Marilena Victoria Mircioi a fost notată cu 8,45, iar magistratul Constantin Dehenea, de la Judecătoria Medgidia, a primit nota finală 8,35. Nu în ultimul rând, judecătoarea Raluca Elena Lupu a fost notată cu 7,90.
 
În materia Drept Comercial, au fost declarați admiși magistrații constănțeni Luminița Marinela Dan și Elena Laura Suliman, ambele fiind notate cu 8,60, dar și Octavia Isabela Lupașcu și Cristina Constantinescu, ambele primind nota 8,30.
 
La Drept penal, au fost promovați judecătorii Daniel Nicola Gheorghiu, de la Tribunalul Tulcea, cu nota 8,05, Ștefania Pîrlogea, de la Tribunalul Constanța, cu 7.80, dar și Elena Simion, de la Tribunalul Tulcea, cu 7,75.
 
În materia Dreptul muncii și asigurărilor sociale au fost declarați admiși magistrații constănțeni Felicia Mirela Ivan, de la Tribunalul Constanța, cu 9,30 și Veronica Tudor, de la Tribunalul Constanța, cu 8,90.
 

Promovare la tribunal

 
Pentru promovarea la tribunal, în ce privește Dreptul administrativ și drept financiar și fiscal, judecătorul din Constanța care a promovat examenul este Gabriel Neacșu, de la Judecătoria Constanța, cu 8,75.
 
În materia Drept civil a fost declarată admisă judecătoarea Elena Lavinia Crăciun, de la Judecătoria Constanța, cu 8,05, iar pentru Drept penal au fost promovați magistrații Marius Nastasia, de la Judecătoria Constanța, cu nota finală 9,85 și Alina Crasovschi, nota finală 9,25.
 
Totodată, în material Dreptul muncii și asigurărilor sociale a fost promovată judeătoarea Angelica Neacșu, de la Judecătoria Constanța, cu nota finală 8,90.
 
Citește și:

Un judecător de la Curtea de Apel Constanța se pensionează!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii