Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecător din Constanța, programat la interviu pentru avansare la Curtea Supremă

ro

13 Sep, 2023 17:00 1044 Marime text
Sursa foto: Google Maps
  • În concurs, judecătorul Curții de Apel Constanța a optat pentru unul dintre cele trei posturi disponibile la Secția Civilă a Curții Supreme.
Magistratul Mihail Stănescu-Sas, din cadrul Curții de Apel Constanța, a fost programat la interviu pentru avansare la Înalta Curte de Casație și Justiție, Curtea Supremă a României, după ce a trecut de prima probă a concursului.
 
Magistratul, care în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a Curții de Apel Constanța, a fost programat să se prezinte la interviu în fața Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii miercuri, pe 20 septembrie 2023.
 
Amintim, în concurs, judecătorul constănțean a optat pentru unul dintre cele trei posturi de la Secția Civilă a ÎCCJ disponibile.
 
Pentru cele trei posturi vor fi intervievați de CSM, în total, nouă judecători, inclusiv magistratul constănțean..
 
După susținerea interviurilor de către candidați, CSM va publica lista judecătorilor admiși la concursul pentru avansarea la Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Concurs Curtea Supremă
Punctaje de până la 98.00 obținute de candidați la evaluarea hotărârilor judecătorești. Doi magistrați sunt din Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii