Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM organizează o nouă sesiune de promovare la Curtea Supremă de Justiție! Ce judecători din Constanța s-au înscris la concurs

ro

14 May, 2023 15:55 1398 Marime text
  • Desfășurarea interviului și publicarea rezultatelor finale vor avea loc după data de 11 septembrie 2023.
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat listele cu judecătorii ale căror candidaturi au fost admise pentru examenul de promovare în funcția de judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, Curtea Supremă din țară.
 
Potrivit datelor oficiale, la examenul din sesiunea aprilie-septembrie 2023 au fost admise candidaturile depuse de magistrații constănțeni Ecaterina Grigore și Mihail Stănescu-Sas, ambii din cadrul Curții de Apel Constanța.
 
Astfel, magistratul Ecaterina Grigore, din cadrul Secției de Contencios Administrativ și fiscal a Curții, s-a înscris la examen pentru unul dintre cele șase posturi scoase la concurs pentru Secția de Contencios administrativ și fiscal a Curții Supreme.
 
La rândul său, judecătorul Mihail Stănescu-Sas, de la Secția I Civilă a Curții de Apel Constanța, a optat pentru unul dintre cele trei posturi puse la bătaie pentru Secția Civilă a ÎCCJ.
 
Potrivit Calendarului de desfășurare a concursului, evaluarea lucrărilor candidaților în concurs va avea loc la finele lunii iunie și până pe 25 august 2023, iar soluționarea contestațiilor împotriva punctajului obținut la evaluare și publicarea rezultatelor finale la evaluare va avea loc în intervalul 30 august – 7 septembrie 2023.
 
Desfășurarea interviului și publicarea rezultatelor finale vor avea loc după data de 11 septembrie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Un singur judecător din Constanța rămas în cursa pentru Curtea Supremă. Cine este și când va susține interviul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii