Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:33 25 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începând de azi Schimbare majoră în justiţia din Dobrogea

ro

01 Jan, 2019 00:00 1392 Marime text
Începând cu data de azi, 1 ianuarie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţiile de conducere pentru care au candidat a judecătorilor care au obţinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul desfăşurat în perioada 11 octombrie-18 decembrie. 
 
Astfel, Isabela Alina Stănescu, judecător cu grad de tribunal la Judecătoria Medgidia, a fost numită preşedinte al Judecătoriei Hârşova. Cristina Ramona Duţă a fost numită vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Dumitru Radu Comşa, preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa, a fost numit vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa. Teodor Viorel Gheorghe, actualul preşedinte al Tribunalului Constanţa, a fost reconfirmat şi numit în această funcţie. Marius - Cristian Epure, vicepreşedintele Curţii de Apel Constanţa, a fost numit preşedinte al Curţii de Apel Constanţa. 
 
Curtea de Apel este instanţă cu personalitate juridică, în cadrul căreia funcţionează secţii pentru cauze civile, cauze penale, cauze comerciale, cauze cu minori şi de familie, cauze de contencios administrativ, fiscal, maritime şi fluviale, precum şi cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale. În circumscripţia Curţii de Apel Constanţa funcţionează două tribunale: Tribunalul Constanţa şi Tribunalul Tulcea. Acestea sunt organizate la nivelul fiecărui judeţ şi au sediul în municipiul reşedinţă de judeţ. În raza de activitate a fiecărui tribunal sunt cuprinse toate judecătoriile din judeţ.
 
    

Ti-a placut articolul?

Comentarii