Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:52 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începând de azi Încă 30 de zile de arest pentru principalul suspect în cazul uciderii profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă (video)

ro

08 Jul, 2021 00:00 1073 Marime text
  • Cadavrul victimei a fost descoperit în ziua de 08 aprilie 2021, zi în care inculpatul a fost depistat pe raza comunei Deleni, ocazie cu care s-a stabilit că încerca să se sinucidă, după ce ingerase otavă de şobolani şi antigel.
 
Romică Cosmin Hărăbor, din Medgidia, principalul suspect în cazul uciderii profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța și este valabilă începând cu data de azi, 08 iulie 2021, până la 06 august 2021, inclusiv.
 
Oficial

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Prelungeşte cu 30 de zile, de la 8.07.2021 până la 6.08.2021, inclusiv, măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin prin încheierea nr.48/9.04.2021 a judecătorului de dreptutri şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa. Dispune avansarea sumei de 313 lei, din fondurile M.J. către Baroul Constanţa în favoarea av.Mergeanu Dincă.

 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 06 aprilie 2021, în locuinţa acesteia din oraşul Cernavodă, inculpatul a ucis-o în scop de jaf pe victima P.C., (...), ocazie cu care a sustras din locuinţă suma de 500 de lei un telefon mobil, trei carduri bancare şi cheile locuinţei şi autoturismului victimei.
 
Cadavrul victimei a fost descoperit în ziua de 08 aprilie 2021, zi în care inculpatul a fost depistat pe raza comunei Deleni, ocazie cu care s-a stabilit că încerca să se sinucidă, după ce ingerase otavă de şobolani şi antigel. În primă fază inculpatul a fost condus la spital, unde după examinare medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol, astfel că a fost condus la procuror, audiat şi reţinut.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 

De la suspiciuni la adevăr!
Ce au stabilit medicii legiști după necropsia efectuată în cazul fetiței moarte la Cernavodă! (Video)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii