Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:13 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul acuzat de moartea fostului psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia, menținut în arest

ro

29 Nov, 2021 12:29 2405 Marime text


 
Romică Cosmin Hărăbor, din Medgidia, acuzat de moartea profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă, fostul psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia, rămâne în arest.
 
Decizia a fost luată azi de Tribunalul Constanța și poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Oficial
 

Menţine măsura arestului preventiv luată faţă de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin, măsură ce urmează a fi verificată până la data de 27.01.2022. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin, ca nefondată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 29.11.2021.

 
Cel în cauză este suspectat că la data de 06 aprilie 2021, în locuinţa acesteia din oraşul Cernavodă, inculpatul a ucis-o în scop de jaf pe victima P.C., (...), ocazie cu care a sustras din locuinţă suma de 500 de lei un telefon mobil, trei carduri bancare şi cheile locuinţei şi autoturismului victimei.
 
Cadavrul victimei a fost descoperit în ziua de 08 aprilie 2021, zi în care inculpatul a fost depistat pe raza comunei Deleni, ocazie cu care s-a stabilit că încerca să se sinucidă, după ce ingerase otravă de şobolani şi antigel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii