Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință secretă în cazul uciderii fostului psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia (video)

ro

11 Sep, 2021 00:00 4137 Marime text
  • Tribunalul a respins cererea de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin.
 
Tribunalul Constanța a decis vineri, 10 septembrie 2021, ca Romică Cosmin Hărăbor, din Medgidia, principalul suspect în cazul uciderii profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă, fostul psiholog al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia, să rămână în arest.
 
Instanța i-a respins inculpatului cererea de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.
 
Decizia poate fi contestată.
 
Oficial!
 

Menţine măsura arestului preventiv luată faţă de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin, în prezent deţinut în Penitenciarul Poarta Albă, măsură ce urmează a fi verificată până la data de 09.10.2021. Respinge cererea de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu formulată de inculpatul Hărăbor Romică Cosmin. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Cameră de Consiliu, azi 10.09.2021.

 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 06 aprilie 2021, în locuinţa acesteia din oraşul Cernavodă, inculpatul a ucis-o în scop de jaf pe victima P.C., (...), ocazie cu care a sustras din locuinţă suma de 500 de lei un telefon mobil, trei carduri bancare şi cheile locuinţei şi autoturismului victimei.
 
Cadavrul victimei a fost descoperit în ziua de 08 aprilie 2021, zi în care inculpatul a fost depistat pe raza comunei Deleni, ocazie cu care s-a stabilit că încerca să se sinucidă, după ce ingerase otravă de şobolani şi antigel. În primă fază inculpatul a fost condus la spital, unde după examinare medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol, astfel că a fost condus la procuror, audiat şi reţinut.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se cer daune de 30 de milioane de euro
Sistemul medical din Constanța, zguduit de un dosar penal. Pronunțarea, peste câteva zile

 
Oficial!
Judecătorii din Constanța, arestare fulger în cazul turcului condamnat la închisoare pe viață pentru crimă cu premeditare

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii