Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, scoasă la concurs! Ce posturi de conducere sunt disponibile la instanțele din Dobrogea (DOCUMENTE)

ro

01 Sep, 2023 17:00 1268 Marime text
  • Președinte la Judecătoria Mangalia, la Tribunalul Tulcea, dar și la Judecătoria Măcin – acestea sunt funcțiile de conducere din instanțele dobrogene scoase la concurs.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate Lista posturilor scoase la concurs, Calendarul examenului, dar și Anunțul privind organizarea concursului.
Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia, alături de alte funcții de conducere din instanțele arondate Curții de Apel Constanța și altor curți de apel din țară.
 
Anunțul a fost publicat de CSM, care a precizat că examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor se va desfășura în perioada septembrie – decembrie 2023.
 
La instanțele arondate Curții de Apel Constanța au mai fost scoase la concurs postul de președinte al Tribunalului Tulcea și, respectiv, președinte al Judecătoriei Măcin.
 
Amintim, Judecătoria Mangalia este condusă de președintele delegat Carmen Claudia Berevoescu, magistratul fiind delegat prin HCSM 1527/2023 începând cu data de 19 mai 2023, pentru o perioadă de șase luni.
 
La rândul său, președintele delegat al Tribunalului Tulcea este magistratul Răzvan Arcadiu Vitoș, delegat prin HCSM 1836/2023 pentru o perioadă de șase luni, începând cu 28 iulie 2023.
 
Judecătoria Măcin este condusă de președintele Andra Florina Chișbora, delegată prin HCSM 349/2023, pentru o perioadă de șase luni începând cu 23 martie 2023.
 
Potrivit anunțului CSM, cererile de înscriere la concurs pot fi depuse până la data de 22 septembrie 2023, inclusiv, urmând ca listele candidaților care îndeplinesc condițiile de participare să fie publicate pe 28 septembrie 2023.
 
Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere poate fi depus până pe 5 octombrie 2023, iar pe data de 14 octombrie 2023 se va desfășura testul scris din cadrul testării psihologice.
 
În perioada 16-19 octombrie 2023 va avea loc evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și verificarea rezistenței la stres, în cadrul testării psihologice.
 
Proiectul de management va fi susținut în perioada 3 – 9 noiembrie 2023, iar afișarea rezultatelor la proiect va fi pe 10 noiembrie 2023.
 
Urmează, pe 26 noiembrie 2023, susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.
 
Pe 14 decembrie 2023 va fi afișat tabelul de clasificare a candidaților.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate Lista posturilor scoase la concurs, Calendarul examenului, dar și Anunțul privind organizarea concursului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cine conduce instantele din Constanța și Tulcea! Lista completă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii