Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcția de director al Institutului Național al Magistraturii, scoasă la concurs (DOCUMENT)

ro

27 Mar, 2023 00:00 1684 Marime text
  • Candidaturile pot fi depuse până la data de 24 aprilie 2023.
Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat declanșarea procedurii de ocupare a funcției de director al Institutului Național al Magistraturii!
 
Potrivit procedurii de ocupare a funcției de conducere, directorul INM este numit de CSM pentru un mandat de trei ani, cu posibilitatea de reînvestire, din rândul personalului de instruire de specialitate juridică al institutului, al judecătorilor și procurorilor sau al cadrelor didactice din învățământul superior juridic, acreditat potrivit legii.
 
Candidaturile pot fi depuse până la data de 24 aprilie 2023, urmând ca acestea să fie însoțite de un curriculum vitae, un plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și orice alte acte considerate relevante.
 
Ulterior, candidații vor susține un interviu în fața Plenului CSM.
 
În Secțiunea Document puteți consulta Anunțul pus la dispoziție de CSM cu privire la declanșarea procedurii privind numirea în funcția de director al INM.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce judecători și procurori din Constanța vor preda la Institutul Național al Magistraturii
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii