Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, judecători! CSM a deschis concursul pentru promovarea pe funcții de execuție. Câte posturi sunt disponibile la Constanța (DOCUMENT)

ro

15 May, 2023 10:07 1112 Marime text
  • În Secțiunea Document puteți consulta lista posturilor disponibile în cadrul concursului.
Consiliul Superior al Magistraturii anunță organizarea, cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii, a concursului pentru promovarea efectivă a judecătorilor în funcții de execuție, în perioada mai – octombrie 2023.
 
Pentru instanțele arondate Curții de Apel Constanța, sunt disponibile în total 17 posturi, dintre care 12 sunt în cadrul Tribunalului Constanța și cinci în cadrul Tribunalului Tulcea.
 
La Tribunalul Constanța, au fost scoase la concurs cinci posturi pentru Secția I Civilă – Materia Civil, Conflicte de muncă și asigurări sociale, două posturi pentru Secția a II-a Civilă – Materia Litigii dintre profesioniști, două posturi la Secția de Contencios Administrativ și fiscal și trei posturi la Secția Penală.
 
La Tribunalul Tulcea sunt patru posturi la Secția Civilă, de Contencios administrativ și fiscal - Materia Civil, Contencios administrativ și fiscal, Litigii dintre profesioniști, Conflicte de muncă și asigurări sociale și un post la Secția Penală.
 
Potrivit CSM, concursul constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii trei ani de activitate.
 
Cererile de înscriere la concurs pot fi depuse până pe data de 29 mai 2023 inclusiv, iar pe 14 iunie 2023 CSM va publica listele candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs.
 
În perioada 4 – 21 septembrie 2023 va avea loc perioada de evaluare a candidaților și întocmirea raportului motivat de evaluare, iar punctajul va fi publicat pe data de 22 septembrie, urmând ca tot atunci să fie comunicate rapoartele de evaluare către candidați.
 
Afișarea rezultatelor finale va fi pe 13 octombrie 2023, după soluționarea tuturor contestațiilor.
 
În Secțiunea Document puteți consulta lista posturilor disponibile în cadrul concursului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii