Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:16 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru INM Au sosit rezultatele reexaminării psihologice

ro

26 Mar, 2020 00:00 740 Marime text

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că au sosit rezultatele reexaminării psihologice dispuse în cazul a nouă candidați admiși la concursul pentru intrarea la Institutul Național al Magistraturii. Cei nouă candidați fuseseră inițial declarați respinși în urma examinării psihologice inițiale. După reexaminare, cinci dintre aceștia au fost declarați admiși, iar pentru ceilalți patru rezultatul a rămas la fel ca prima dată.
Amintim că, în total, au examinați psihologic toți cei 220 de candidați din toată țara care au promovat probele la concursul pentru intrarea la INM. Dintre aceștia, doar nouă au fost reexaminați, rezultatele reexaminării sosind în cursul zilei de marți. Amintim că șapte constănțeni se află pe lista candidaților declarați admiși, toți fiind înscrişi la secţiunea auditori de justiție.
 
Aceştia sunt George Pelehra, fost student la Drept al Universităţii „Ovidius“, avocaţii constănţeni Andrei Georgian Halută şi Elena Alina Lungu, dar şi Hacan Emrah Agisuna, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Celor patru li se adaugă Cristina Georgiana Ciulpan, din Medgidia, absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, Elena Cerasela Gheorghe, absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa, dar şi tânăra constănţeancă Adriana Stoian.
 
Citește și:
 
Pelehra, Halută şi Agisuna, printre admişi Constănţenii viitori auditori de justiţie. Avocaţi, grefieri, absolvenţi de Drept. Rezultatele definitive (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii