Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista completă! Interviu pentru magistratură. Cât a luat singura tânără din Dobrogea ce participă la examen. Au fost două note de 10 (DOCUMENT)

ro

24 Feb, 2022 00:00 4875 Marime text
  • Tulceanca Oana Socotitu, avocat în cadrul Baroului București, înscrisă și pentru Institutul Național al Magistraturii, dar și pentru Tribunalul Tulcea, a fost notată la interviu cu 7,76.
  • Doi dintre candidați au fost notați cu 10, fiind vorba despre Karina Livia Reizner și Cătălin Nicolae Constantinescu – Mărunțel.
  • Lista completă cu notele obținute de candidați la interviul pentru admiterea în magistratură poate fi accesată în Secțiunea Document.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lșista cu rezultatele obținute la proba interviului de către candidații înscriși la concursul de admitere în magistratură, organizat în perioada iulie 2021 – martie 2022.
 
Potrivit datelor oficiale, tulceanca Oana Socotitu, avocat în cadrul Baroului București, înscrisă și pentru Institutul Național al Magistraturii, dar și pentru Tribunalul Tulcea, a fost notată la interviu cu 7,76.
 
Amintim, dobrogeanca a ocupat primele poziții și la etapa testării grilă.
 
Cu un rezultat de 86 de puncte la testele grilă eliminatorii, tânăra s-a situat pe locul 14 din 266 de candidați admiși, punctajul său fiind al cincilea pe țară. Astfel, trei candidați au obținut 90 de puncte, unul -89 de puncte, unul a obținut 88 de puncte, trei au fost notați cu 87 de puncte, iar alți șase, printre care și Oana Socotitu, cu 86 de puncte.
 
Cine a luat 10
 
În ce privește proba interviului susținută acum, doi dintre candidați au fost notați cu 10, fiind vorba despre Karina Livia Reizner și Cătălin Nicolae Constantinescu – Mărunțel.
 
Lista completă cu notele obținute de candidați la interviul pentru admiterea în magistratură poate fi accesată în Secțiunea Document.
 
Candidații au timp până la data de 1 martie să conteste punctajul obținut la proba constând în interviul susținut în fața comisiei de examinare, urmând ca soluționarea contestațiilor să se desfășoare în perioada 4 – 9 martie 2022.
 
Astfel, rezultatele după soluționarea contestațiilor vor fi publicate în data de 10 martie, iar pe 11 martie candidații care au optat pentru ambele concursuri își vor exprima opțiunile.
 
Tabelul cu rezultatele finale obținute de candidați la examenul desfășurat în perioada iulie 2021 – martie 2022 va fi afișat pe data de 14 martie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Numele celor admiși
Emoții în magistratura din Constanța! Judecătorii și procurorii stagiari, la examenul de capacitate

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii