Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Admitere în magistratură! Încep interviurile pentru testarea psihologică (DOCUMENT)

ro

10 Jan, 2024 10:03 1074 Marime text
Candidați, în timpul probelor scrise. Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: Facebook.com - Consiliul Superior al Magistraturii
  • În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul cu rezultatele obținute de candidații admiși după etapa I, pus la dispoziție de CSM.
Sute de candidați înscriși la examenul de admitere în magistratură susțin, în aceste zile, interviurile din cadrul testării psihologice prevăzute în concurs.
 
Aproape 620 de candidați au reușit să obțină note peste 5 și media peste 6 după prima etapă a concursului, cerințe obligatorii pentru a putea trece mai departe.
 
Astăzi încep interviurile pentru testarea psihologică susținută de candidați, după ce, săptămâna trecută, aceștia au participat la proba scrisă a examenului psihologic.
 
Conform Consiliului Superior al Magistraturii, interviul psihologic se va desfășura în perioada 10 – 14 ianuarie 2024, în Capitală, la sediul Institutului Național al Magistraturii, de pe bulevardul Regina Elisabeta, dar și la sediul CSM, din Calea Plevnei.
 
Interviul durează o oră pentru fiecare candidat, în parte, fiind mai multe comisii de examinare.
 
În total, la magistratură, sunt scoase la concurs 250 de posturi de judecător la judecătorii în țară și 147 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătoriile din țară.
 
Dintre acestea, pentru instanțele și parchetele din Dobrogea, respectiv Constanța și Tulcea, sunt disponibile 15 posturi de judecător și opt posturi de procuror.
 
Pentru INM, sunt 300 de posturi de auditor de justiție scoase la concurs și 35 de posturi vacante la personalul asimilat judecătorilor și procurorilor.
 
La magistratură, rezultatele finale vor fi afișate pe 6 martie 2024, iar la INM, rezultatele vor fi afișate pe 28 martie 2024.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul cu rezultatele obținute de candidații admiși după etapa I, pus la dispoziție de CSM.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
De mâine, 10 ianuarie
Procurorul Gigi Valentin Ștefan revine în conducerea Parchetului Curții de Apel Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii