Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Procurorii Andrei Bodean și Constantin Conortos pleacă de la DNA Constanța la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța

ro

16 Apr, 2024 16:09 806 Marime text


Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța a lui Bodean Andrei, fostul șef al DNA Constanța, începând cu data de 07.05.2024 și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (unitate de parchet de unde provine), începând cu aceeași dată.
 
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța a procurorului Conortos Constantin, începând cu data de 07.05.2024 și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (unitate de parchet de unde provine), începând cu aceeași dată.
 
Cele două decizii au fost luată cu majoritate de voturi: 4 da și 1 vot nu.

Andrei Bodean a fost admis la interviul pentru numirea în funcţia de procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, la data de 9 mai 2013.

Andrei Bodean a condus Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa timp de șase ani (2018-2024).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
2023, ultimul an cu șef Andrei Bodean!
DNA Constanța, raport oficial! Câte dosare au lucrat anul trecut procurorii Anticorupție de la malul mării (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii