Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Doi magistrați noi pentru Judecătoria Constanța. Ce se discută mâine la CSM

ro

08 Apr, 2020 00:00 2303 Marime text


Judecătorii Ioana Cristina Iancu și George Crăciun sunt magistrați definitivi ai Judecătoriei Constanța, după ce Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii le-a aprobat cererile de transfer.

Mai mult, în ședința de mâine a Secției pentru Judecători, se vor pune în discuție și, cel mai probabil, se vor admite propunerile de încetare a delegării celor doi magistrați la Judecătoria Constanța, ca urmare a admiterii cererilor de transfer.

Amintim că magistratul George Crăciun, încadrat inițial la Judecătoria Agnita, a primit delegare pentru Judecătoria Constanța la începutul acestui an. La rândul său,
judecătoarea Ioana Cristina Iancu, încadrată la Judecătoria Galați, a fost de asemenea delegată pentru Constanța, în cursul lunii martie.
Ca urmare a etapei de transferuri pentru judecători organizate la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii, solicitările celor doi magistrați de a fi efectiv transferați la Judecătoria Constanța au fost admise.

În acest context, nu se așteaptă ca la discuțiile din cadrul ședinței Secției pentru Judecători de mâine să existe opoziție cu privire la încetarea delegării celor doi magistrați la Constanța, din moment ce oricum au primit transfer la această instanță.

Citește și:

Transferuri în instanțe și parchete:
Magistrați care vor să plece din Constanța sau să vină aici


Măsuri fără precedent:
CSM face un apel important la mai mulți judecători. Unii sunt din Constanța 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii