Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transferuri în instanțe și parchete Magistrați care vor să plece din Constanța sau să vină aici

ro

30 Mar, 2020 00:00 3566 Marime text

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității listele cu judecătorii care și-au cerut transferul în a doua etapă a sesiunii organizate la nivelul CSM. Totodată, au fost publicate și numele procurorilor care doresc să schimbe unitatea de parchet în cadrul căreia își desfășoară activitatea.


Conform datelor oficiale, sunt trei judecători care doresc să plece de la Constanța, toți trei desfășurându-și în prezent activitatea la Judecătoria Constanța. Astfel, judecătoarea Mihaela Ionela Stanciu a solicitat transferul la Judecătoria Sectorului 2, 3 sau 5 din Capitală, magistratul Ștefan Alexandru Toma a cerut să fie transferat la Judecătoria Sectorului 3 sau 2, iar judecătoarea Parascheva Dorin a optat pentru Judecătoria Cornetu, Judecătoria Buftea sau Judecătoria Sectorului 2, 3 sau 5 din Capitală.
Pe de altă parte, judecătorii care și-au cerut transferul la Judecătoria Constanța sunt tot trei la număr. Aceștia sunt magistratul Ioana Cristina Iancu, de la Judecătoria Galați, judecătorul Octavian Cătălin Ticea, de la Judecătoria Medgidia, dar și judecătorul George Crăciun, de la Judecătoria Agnita.
 

Lista de transfer a procurorilor

În ce privește procurorii ce doresc să plece de la Constanța, lista este deschisă de magistratul Elena Cosmina Timiș, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care a optat pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul București sau Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Tot la Parchetul de pe lângă Tribunalul București a solicitat să fie transferat și procurorul Corneliu Cristian Bordeianu, din cadrul Parchetului Tribunalului Constanța. Nu în ultimul rând, și magistratul Elena Neculaică a cerut transferul de la Parchetul Tribunalului Constanța, dar a optat pentru Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Totodată, alți trei magistrați au cerut transferul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, unde sunt încadrați în prezent. Aceștia sunt fostul procuror al DIICOT Constanța, Cornelia Dumitrescu, ce a optat pentru Parchetul Curții de Apel Constanța, magistratul Georgiana Sitiavu, care a cerut transferul la Parchetul Tribunalului Constanța, dar și procurorul Anca Ramona Micu, ce a cerut, de asemenea, să fie transferată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Rămâne de văzut dacă Secția pentru judecători și, respectiv, Secția pentru procurori a CSM va da curs solicitărilor venite din partea magistraților.


Citește și:

Măsuri fără precedent:
CSM face un apel important la mai mulți judecători. Unii sunt din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii