Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoții la admitere! Candidații pentru magistratură și INM au susținut examenele scrise eliminatorii (FOTO)

ro

08 Oct, 2023 13:58 1774 Marime text


Sute de candidați pentru admiterea în magistratură și la Institutul Național al Magistraturii au susținut ieri și astăzi examenele scrise, după testările grilă eliminatorii de la finele lunii septembrie 2023.
 
Ieri, 7 octombrie 2023, și azi, 8 octombrie 2023, cei care au trecut de testările grilă au susținut examenele scrise la disciplinele drept civil și drept procesual civil și, respectiv, drept penal și drept procesual penal.
 
Cele două concursuri s-au desfășurat în București, la Universitatea Nicolae Titulescu, unde candidații s-au prezentat la primele orele ale zilei.


 
Amintim, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Alin Ene, membru CSM, prin intermediul platformei virtuale Facebook, pentru INM obținuseră note de trecere la grilele eliminatorii 1.054 de candidați, iar la magistratură fuseseră 1.038 de candidați cu note de trecere.
 
Totuși, în etapa următoare la INM au trecut primii 620 de candidați admiși, iar la magistratură -  primii 800.


 
La magistratură, rezultatele finale vor fi afișate pe 6 martie 2024, iar la INM, tabelele vor fi afișate pe 28 martie 2024.
 
Sursa foto: Facebook.com – Consiliul Superior al Magistraturii
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Trei judecători din Constanța părăsesc sistemul prin pensionare! LISTA
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii