Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Admitere în magistratură și la INM Peste o mie de candidați au luat note de trecere după prima probă (DOCUMENTE)

ro

22 Sep, 2023 14:24 4046 Marime text
Candidații, la susținerea primei probe. Sursa foto: Facebook.com - Consiliul Superior al Magistraturii
  • În Secțiunea Document pot fi consultate Tabelele cu rezultatele obținute de candidați la testarea grilă, puse la dispoziție de CSM.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele testelor grilă la probele eliminatorii de verificare a cunoștințelor juridice.
 
Din cei peste 1.500 de candidați pentru Institutul Național al Magistraturii și, respectiv, peste 1.500 pentru admiterea în magistratură, mai multe de o mie au obținut note de trecere.
 
Potrivit informațiilor puse la dispoziție de Alin Ene, membru CSM, prin intermediul platformei virtuale Facebook, pentru INM au obținut note de trecere 1.054 de candidați, iar la magistratură au fost 1.038 de candidați cu note de trecere.
 
Totuși, acesta a explicat că la INM vor trece în etapa următoare primii 620 de candidați, iar la magistratură vor trece în etapa următoare primii 800.
 
Amintim, pentru INM, au fost validate peste 1.500 de candidaturi pentru cele 300 de posturi de auditor de justiție scoase la concurs și 64 de candidaturi pentru cele 35 de posturi vacante la personalul asimilat judecătorilor și procurorilor.
 
La admiterea în magistratură, au fost validate, de asemenea, peste 1.500 de candidaturi, fiind în total 15 posturi de judecător și opt posturi de procuror dinsponibile la instanțele și parchetele din Dobrogea.
 
În total, la magistratură, sunt scoase la concurs 250 de posturi de judecător la judecătorii în țară și 147 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătoriile din țară.
 
La magistratură, rezultatele finale vor fi afișate pe 6 martie 2024, iar la INM, tabelele vor fi afișate pe 28 martie 2024.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate Tabelele cu rezultatele obținute de candidați la testarea grilă, puse la dispoziție de CSM.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție
Peste 3.000 de candidați susțin azi probe pentru admiterea în magistratură și la INM (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii