Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Admitere în magistratură! Cum s-a descurcat tânăra din Tulcea care obținuse cel mai mare punctaj din Dobrogea la testele grilă. Rezultatele complete (documente)

ro

22 Nov, 2021 00:00 5274 Marime text
  • Printre candidații care au susținut proba scrisă eliminatorie s-a numărat și tulceanca Oana Socotitu, avocat în cadrul Baroului București, înscrisă atât pentru INM, cât și pentru magistratură.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta listele cu rezultatele candidaților la proba scrisă privind cunoștințele în Drept civil și Drept procesual civil și, respectiv, Drept penal și Drept procesual penal, astfel cum au fost date publicității de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat recent rezultate la proba eliminatorie constând în examenul scris la concursurile de admitere în magistratură și la Institutul Național al Magistraturii.
 
Printre candidații care au susținut proba scrisă eliminatorie s-a numărat și tulceanca Oana Socotitu, avocat în cadrul Baroului București, înscrisă atât pentru INM, cât și pentru magistratură.
 
După ce, la testele grilă eliminatorii dobrogeanca s-a situat pe un loc fruntaș, rezultatul de 86 de puncte asigurându-i locul 14 din cei 266 de candidați ce susținuseră proba, și la proba scrisă rezultatele sale au fost printre cele mai bune.
 
Astfel, potrivit datelor oficial, aceasta a fost notată cu 7.56 la Drept civil și Drept procesual civil, 6.15 la Drept penal și Drept procesual penal, obținând media 6,85, care a clasat-o pe locul 63 din 264 de candidați.
 
Potrivit calendarului oficial de desfășurare a concursurilor, în perioada imediat următoare candidații pot depune contestații împotriva punctajului obținut la proba eliminatorie, urmând ca acestea să fie soluționate în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie.
 
Afișarea rezultatelor după soluționarea contestațiilor și a rezultatelor obținute în cadrul primei etape a concursului se va face la data de 16 decembrie 2021.
 
A doua etapă a concursului, constând în testarea psihologică și proba interviului, pentru candidații rămași în examen, va începe la data de 19 decembrie 2021, cu testarea psihologică, ce se va încheia pe 25 ianuarie 2022.
 
Publicarea rezultatelor finale ale testării psihologice va avea loc pe data de 9 februarie 2022.
 
În continuare, ultimul punct al examinării pentru magistratură este reprezentat de susținerea interviului pentru candidați, în perioada 12-24 februarie 2022.
 
Rezultatele finale ale interviului, după soluționarea contestațiilor, vor fi publicate pe data de 10 martie 2022.
 
Rezultatele finale ale concursurilor vor fi afișate la data de 14 martie 2022.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta listele cu rezultatele candidaților la proba scrisă privind cunoștințele în Drept civil și Drept procesual civil și, respectiv, Drept penal și Drept procesual penal, astfel cum au fost date publicității de Consiliul Superior al Magistraturii.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Lista completă!
Admitere în magistratură! O tânără din Tulcea, cel mai mare punctaj din Dobrogea la grilele eliminatorii (documente)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii